H Aegean Rebreath στο συνέδριο του Economist

Την ευκαιρία να παρουσιάσουμε τις θέσεις μας και το έργο μας για την κυκλική οικονομία είχαμε στο πλαίσιο της «Έκτης συνόδου για την αειφορία για τη νοτιοανατολική Ευρώπη και τη Μεσόγειο» που διοργανώθηκε από το περιοδικό Economist. Στο πάνελ συμμετείχαν ανώτερα στελέχη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και της ελληνικής κυβέρνησης οι οποίοι και τοποθετήθηκαν για τις εξελίξεις σε ευρωπαϊκό και εθνικό επίπεδο.

Στο πλαίσιο αυτό, ο πρόεδρος της Aegean Rebreath Γιώργος Σαρελάκος αναφέρθηκε στο Δίκτυο Μπλε Δήμων αλλά και στο δίκτυο σταθμών συλλογής θαλάσσιων απορριμμάτων και τόνισε τη σημασία αξιοποίησης των δύο αυτών επιτυχημένων πρακτικών. Παράλληλα, είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει και δύο επιτυχημένα έργα, που υλοποιήθηκαν από την Aegean Rebreath σε συνεργασία με τις τοπικές αρχές και τις εταιρείες BAT Hellas και Pepsico Hellas, ως μοντέλα ενίσχυσης της κυκλικής οικονομίας.

Παράλληλα, ο οργανισμός μας κατά την ανταλλαγή απόψεων κατέθεσε 5 προτάσεις που θα μπορούσαν να ενισχύσουν περαιτέρω τον ρόλο της κυκλικής οικονομίας, τονίζοντας πως η στασιμότητα και τα προβλήματα στο συγκεκριμένο πεδίο παραμένουν μεγάλα και ορατά.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

Add Comment

to top
0
0
Το Καλάθι σας
Το καλάθι σας είναι άδειοΠίσω στο Shop