Ενημερωτική εκδήλωση και εκπαιδευτικά προγράμματα στη Σαντορίνη

Επισκεφτήκαμε τη Σαντορίνη όπου ολοκληρώθηκε με επιτυχία η ενημερωτική εκδήλωση για το θαλάσσιο οικοσύστημα, που διοργανώσαμε σε συνεργασία με το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Θήρας, στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+ “Γαλάζια Νησιά”.

Στην εκδήλωση συμμετείχε το σύνολο των τοπικών αρχών όπως και εκπρόσωποι των αλιέων και επιχειρηματίες, με τους οποίους συζητήσαμε τα πεπραγμένα του οργανισμού μας στο νησί σε συνεργασία με το Δ.Λ.Τ. Θήρας. Παράλληλα  παρουσιάσαμε τα παραδοτέα του προγράμματος “Γαλάζια Νησιά”, όπου οι συμμετέχοντες έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον και έθεσαν καίρια ερωτήματα για τη μείωση των θαλάσσιων απορριμμάτων και τη διατήρηση των θαλάσσιων οικοσυστημάτων. 

Την ίδια στιγμή, βρήκαμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε τους σταθμούς συλλογής θαλάσσιων απορριμμάτων που διατηρούμε στο νησί αλλά και να πραγματοποιήσουμε το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα στο Δημοτικό Σχολείο Καρτεράδου. Ευχαριστούμε τη Διεύθυνση και τους δασκάλους του σχολείου για την άμεση θετική τους ανταπόκριση, τους ενθουσιώδεις μαθητές και βεβαίως τους συνεργάτες μας στο  Δ.Λ.Τ. Θήρας για την πολύτιμη βοήθειά τους. 

Add Comment

to top
0
0
Το Καλάθι σας
Το καλάθι σας είναι άδειοΠίσω στο Shop