Επιστρέψαμε σε Πάρο & Αντίπαρο για 24 ώρες παρόλο που η δράση αναβλήθηκε λόγω των μέτρων απαγόρευσης κυκλοφορίας

Η δράση μας στην Πάρο 7 & 8 Νοεμβρίου χρειάστηκε να αναβληθεί τελευταία στιγμή λόγω των έκτακτων μέτρων απαγόρευσης κυκλοφορίας οπότε έπρεπε να δράσουμε άμεσα και αποτελεσματικά αφού η τοπική κοινωνία και οι συνεργάτες μας περίμεναν, ενώ οι σταθμοί μας ήταν γεμάτοι από δίχτυα!

Τέσσερα μέλη της ομάδας μας αναχώρησαν για την Πάρο και Αντίπαρο με σκοπό να επιστρέψουν στην Αθήνα την επόμενη μέρα και μέσα σε αυτό το 24ωρο έπρεπε όλες οι εργασίες να γίνουν γρήγορα και συντονισμένα. Αλλάξαμε ταμπέλες στους 3 σταθμούς μας και στα δύο νησιά, συλλέξαμε τις μεγάλες ποσότητες διχτυών και τις παραδώσαμε στην Watt Πάρου από όπου τα παρέλαβε η Blue Cycle και βρίσκονται πλέον στις εγκαταστάσεις της στον δρόμο προς την ανακύκλωση.

dav

Ωστόσο δεν μπορούσαμε να μην επενδύσουμε και τον ελάχιστο αλλά απαραίτητο χρόνο για να επισκεφθούμε τον Δήμαρχο της Πάρου και δημοτικούς υπάλληλους για να τους παραδώσουμε στοιχεία σχετικά με αυτά που έχουν επιτευχθεί μέσα σε ένα έτος. Επίσης προλάβαμε και συναντηθήκαμε με τον Πρόεδρο των Αλιέων και συζητήσαμε με αλιείς.

Μπορεί η πλήρης δράση μας που θα γινόταν με την υποστήριξη του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) να χρειάστηκε να αναβληθεί αλλά ένα πολύ σημαντικό μέρος της ατζέντας μας κατάφερε να ολοκληρωθεί επιτυχώς!
Μετά αυτή τη σύντομη αλλά εποικοδομητική επίσκεψη στα δύο νησιά έπρεπε να αναχωρήσουμε για την Αθήνα και τα συναισθήματα ήταν ανάμεικτα καθώς δεν μπορέσαμε να κάνουμε όλα όσα είχαμε σχεδιάσει αρχικά αλλά είμαστε αισιόδοξοι πως η δράση που αναβλήθηκε θα πραγματοποιηθεί ακόμα πιο αποτελεσματικά σε λίγους μήνες.

Add Comment

to top
0
0
Το Καλάθι σας
Το καλάθι σας είναι άδειοΠίσω στο Shop