201813ΟΚΤ(ΟΚΤ 13)09:0014(ΟΚΤ 14)18:00Δράση Τήνου | 13-14/10/2018

Πληροφορίες δράσης

Τοποθεσία:
Τήνος

Ημερομηνία:
13 & 14 Οκτωβρίου 2018

Τύπος Δράσης:
Υποβρύχια

Υποστήριξη:
Κοινωφελές Ίδρυμα Α.Κ. Λασκαρίδη
Δήμος Τήνου

Συνεργασία:
Κοιν.Σ.Επ. “Καλλονή-Κελλιά Τήνος”

Σύντομη Περιγραφή Δράσης Τήνου

Την ώρα που όλοι λένε πως τα θαλάσσια απορρίμματα δεν ανακυκλώνονται η απάντηση έρχεται από την Aegean Rebreath και την Κοιν.Σ.Επ. “Καλλονή-Κελλιά”. Και όλα αυτά διότι το 20% των υλικών που συλλέξαμε στο πλαίσιο της δράσης μας στην Τήνο ανακυκλώθηκε κανονικά. Αισθανόμαστε, λοιπόν, δικαιωμένοι για την επιμονή μας να διεκδικούμε την ανακύκλωση των υλικών που συλλέγουμε όπως και ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη συνεργασία μας με την Κοιν.Σ.Επ. “Καλλονή-Κελλιά” .

Για το λόγο αυτό θεωρούμε ορόσημο για την ομάδα μας τη δράση στην Τήνο στο πλαίσιο του προγράμματος «Καθαρά Νησιά» το οποίο και πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Helmepa – Ελληνική Ένωση Προστασίας Θαλάσσιου Περιβάλλοντος και χρηματοδοτείται από το Athanasios C. Laskaridis Charitable Foundation.

Ένα διήμερο υποβρυχίων δράσεων από το οποίο ανελκύθηκαν περίπου 700 κιλά απορριμμάτων. Εξίσου σημαντικός όμως και ο ρόλος του Δήμος Τήνου που μας υποστήριξε με όλα τα μέσα και το γεγονός πως όλοι μαζί δεσμευτήκαμε πως θα προχωρήσουμε στη δημιουργία σταθμού συλλογής θαλάσσιων απορριμμάτων. Καταπληκτικά τα νέα λοιπόν!

 

 

to top
0
0
Το Καλάθι σας
Το καλάθι σας είναι άδειοΠίσω στο Shop