Η Aegean Rebreath καλύτερη περιβαλλοντική οργάνωση της χρονιάς!

Καλύτερη περιβαλλοντική οργάνωση της χρονιάς ανακηρύχτηκε η Aegean Rebreath στο πλαίσιο των Hellenic Responsible Business Awards 2022! Αφορμή για την εξαιρετικά τιμητική διάκριση της οργάνωσης μας αποτέλεσε το πιλοτικό πρόγραμμα για τα αποτσίγαρα, το οποίο πραγματοποιείται στην περιοχή της Ραφήνας σε συνεργασία με τις τοπικές αρχές του δήμου Ραφήνας-Πικερμίου και με την υποστήριξη της British American Tobacco Hellas.

Το βραβείο αυτό έρχεται μόλις μετά από πέντε χρόνια από τη δημιουργία της Aegean Rebreath και αποτελεί αναμφίβολα μία αναγνώριση του έργου του φορέα μας. Αποτελεί όμως και μια δικαίωση για τις προσπάθειες μας σχετικά με την ενίσχυση της περιβαλλοντικής δημοκρατίας σε τοπικό και εθνικό επίπεδο.

Πεποίθηση μας είναι πως η διάκριση αυτή αφορά και το πλήθος εθελοντών, συνεργατών και υποστηρικτών που ενισχύουν το έργο της Aegean Rebreath με κάθε τρόπο. Για το λόγο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όσους συνέβαλλαν ενεργά σε αυτή την προσπάθεια και να τους διαβεβαιώσουμε πως η αναγνώριση αυτή δεν μπορεί παρά να αποτελεί μια μεγάλη ευθύνη για ακόμα πιο αποτελεσματικό έργο.

Add Comment

to top
0
0
Το Καλάθι σας
Το καλάθι σας είναι άδειοΠίσω στο Shop