Ξεκινάμε τη συνεργασία μας με το Old Dominion University

Μια σπουδαία συνεργασία με ένα από τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια της Virginia, το Old Dominion University, ξεκινάει η Aegean Rebreath! Υπογράφοντας μνημόνιο συνεργασίας και με τη στήριξη του Greek America Foundation καθορίστηκε το πλαίσιο συνεργασίας για την υλοποίηση κοινών ερευνητικών δράσεων στην στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε και να εξειδικεύσουμε το πλαίσιο των δράσεων μας σχετικά με την υλοποίηση διεθνών κοινών ερευνητικών έργων για το θαλάσσιο περιβάλλον, το σχεδιασμό εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων, τη στήριξη του Δικτύου Μπλε Δήμων στην Ελλάδα και την ανάπτυξη κοινών πιλοτικών έργων. Έργα που θα θεμελιωθούν στην ανταλλαγή τεχνογνωσίας και την ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων με βάση τα προβλήματα που έχουν εντοπιστεί στο Αιγαίο.

Η Aegean Rebreath θεωρεί τη συγκεκριμένη συνεργασία πολύ σημαντική, καθώς η εμπειρία και η τεχνογνωσία του αμερικάνικου πανεπιστημίου από την υλοποίηση διευρυμένων ερευνών για το θαλάσσιο περιβάλλον στις Η.Π.Α., θα προσφέρει σημαντικά συμπεράσματα για την ανάπτυξη πρακτικών και στο Αιγαίο. Φυσικά, σημασία αποκτά και η θέληση των νέων μας συνεργατών να συμβάλλουν ενεργά στην κάλυψη των αναγκών του Δικτύου Μπλε Δήμων. Αισιοδοξούμε πως σύντομα θα έχουμε περισσότερα νέα!

Add Comment

to top
0
0
Το Καλάθι σας
Το καλάθι σας είναι άδειοΠίσω στο Shop