Ενώνουμε δυνάμεις με το Athens Makerspace

Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε μία νέα, πολύ ενδιαφέρουσα συνεργασία με το εργαστήριο Athens Makerspace, το πρώτο Makerspace, με μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα στην Αθήνα. Από την πρώτη επαφή με τους ανθρώπους και τον χώρο του εργαστηρίου, μας ένωσαν ο κοινός κώδικας αξιών και το όραμά μας για υιοθέτηση μιας διαφορετικής κουλτούρας με σεβασμό στο περιβάλλον στο πλαίσιο επαναξιοποίησης πόρων, μία κατεύθυνση για την οποία δουλεύουμε εξίσου σκληρά.

Οι αναζητήσεις και οι προσπάθειες μας εκφράζονται σε διαφορετικά πεδία μεν αλλά βρίσκουν κοινό τόπο στον πειραματισμό και την υλοποίηση των αρχών της κυκλικής οικονομίας. Ο συνδετικός κρίκος είναι τα θαλάσσια απορρίμματα που από την πλευρά μας απομακρύνονται σε τεράστιες ποσότητες από τις ακτές και τους βυθούς και από την πλευρά του εργαστηρίου Athens Makerspace αποτελούν εν δυνάμει χρήσιμο υλικό για νέες δημιουργίες.

Αναμένουμε με ανυπομονησία την κοινή μας παρουσία στο πεδίο και τα απτά αποτελέσματα αυτής της ενδιαφέρουσας συνεργασίας η οποία ενώνει δημιουργικά ενεργούς ανθρώπους και φέρνει κοντά καινοτόμες ιδέες, νέες κουλτούρες και συνήθειες.

Add Comment

to top
0
0
Το Καλάθι σας
Το καλάθι σας είναι άδειοΠίσω στο Shop