Επισκεφθήκαμε τα Εκπαιδευτήρια Καίσαρη για την υλοποίηση του εκπαιδευτικού μας προγράμματος

Περισσότεροι από 200 μαθητές από 4 διαφορετικές τάξεις του δημοτικού συμμετείχαν στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που αναπτύξαμε στα Εκπαιδευτήρια Καίσαρη! Είχαμε την ευκαιρία να ενημερώσουμε και να συζητήσουμε με τους μικρούς μας φίλους για την αντιμετώπιση της θαλάσσιας ρύπανσης και την ανάγκη αλλαγής της νοοτροπίας μας. Με μεγάλη χαρά διαπιστώσαμε πως οι μαθητές ήταν ενημερωμένοι και έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για την ανάπτυξη δράσεων.

Η υλοποίηση των εκπαιδευτικών μας προγραμμάτων, σχεδιασμένων ειδικά για κάθε βαθμίδα εκπαίδευσης, αποτελούν το πλέον αγαπημένο μας πεδίο. Με τα εκπαιδευτικά προγράμματα στοχεύουμε στην ενημέρωση της μαθητικής κοινότητας αλλά κυριότερα στην ενθάρρυνση της ανάληψης δράσεων από τους ίδιους τους μαθητές. Η διάδραση με τα παιδιά, ο τρόπος με τον οποίο κατανοούν άμεσα το μέγεθος του προβλήματος και κυρίως η ανάπτυξη συλλογισμών και προτάσεων για την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος, μας εκπλήσσουν πάντοτε ευχάριστα και μας γεμίζουν δύναμη για να υπερασπιζόμαστε με επιμονή μία από τις βασικές μας αρχές, τη διαγενεακή δικαιοσύνη.

Η ικανοποίηση των μαθητών ήταν η μεγαλύτερη ανταμοιβή όπως και το καλύτερο κίνητρο για να συνεχίσουμε το έργο μας με σύμμαχο τη νέα γενιά!!

Add Comment

to top
0
0
Το Καλάθι σας
Το καλάθι σας είναι άδειοΠίσω στο Shop