Η Γενική Συνέλευση για το 2024 έθεσε τους στόχους μας

Όπως κάθε χρονιά έτσι και το 2024 η Γενική μας Συνέλευση ήταν μία ιδιαίτερη διαδικασία! Και αυτό διότι σε κάθε ανάλογη περίσταση οι αναμνήσεις από την προηγούμενη χρονιά είναι αυτές που κυριαρχούν και μας κάνουν πρώτα από όλα να χαμογελάμε.

Ωστόσο, πέρα από τα χαμόγελα, επικεντρωθήκαμε και στην αξιολόγηση των πεπραγμένων της προηγούμενης χρονιάς με στόχο να εντοπίσουμε κενά ή σημεία προς βελτίωση σχετικά με τη λειτουργία μας που θα αναδείκνυαν την ανάγκη διορθωτικών παρεμβάσεων μας. Άλλο σημαντικό σημείο της συνάντησής μας ήταν ο καθορισμός των στόχων για το νέο έτος. Στόχοι που πλέον δεν αφορούν μόνο την Aegean Rebreath αλλά και το Δίκτυο Μπλε Δήμων! Κοινή διαπίστωση όλων ήταν οι σημαντικές προκλήσεις που θα υπάρξουν για τον οργανισμό μας το 2024, καθώς το εύρος των δραστηριοτήτων μας έχει αυξηθεί σημαντικά.

Σε κάθε περίπτωση, όλα τα μέλη της ομάδας συμφώνησαν πως το 2023 ήταν μία σημαντική χρονιά για την Aegean Rebreath, όπου σημαντικοί στόχοι επιτεύχθηκαν και νέες υποχρεώσεις δημιουργήθηκαν. Το βέβαιο είναι ότι θα προσπαθήσουμε να είμαστε εξίσου αποτελεσματικοί και στις νέες υποχρεώσεις μας για να μην διαψεύσουμε τις προσδοκίες μας όπως και την εμπιστοσύνη των συνεργατών μας.

Ευχαριστούμε πολύ την Apivita για τη θερμή φιλοξενία στον χώρο τους και για τα δώρα που μας πρόσφεραν!

 

Add Comment

to top
0
0
Το Καλάθι σας
Το καλάθι σας είναι άδειοΠίσω στο Shop