Η NAVARONE ενισχύει την επιχειρησιακή μας επάρκεια

To 2023 επιστρέφουμε στο πεδίο με ενισχυμένη επιχειρησιακή επάρκεια μετά από την σημαντική υποστήριξη της NAVARONE S.A.. Μια υποστήριξη που προήλθε από πρωτοβουλία της εταιρείας και είχε ως αποτέλεσμα την αγορά καταδυτικού εξοπλισμού που θα αξιοποιηθεί από την ομάδα εθελοντών δυτών του οργανισμού μας.

Η δωρεά αυτή όπως και άλλες παρόμοιες κρίνονται ιδιαίτερα σημαντικές καθώς μας επιτρέπουν να επιλέξουμε τον εξοπλισμό που χρειαζόμαστε στη βάση των αναγκών που προκύπτουν κάθε χρόνο. Δεδομένου ότι οι δύτες χρησιμοποιούν τον δικό τους εξοπλισμό ή ενοικιάζεται εξοπλισμός για την υλοποίηση των υποβρύχιων καθαρισμών, τέτοιες δωρεές συμβάλλουν όχι μόνο στην ασφάλεια των δυτών (που θα χρησιμοποιούν συγκεκριμένο εξοπλισμό σε τακτική βάση) αλλά και στην εξοικονόμηση πόρων που επιτρέπουν τη συμμετοχή και άλλων δυτών στις αποστολές μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρεία NAVARONE S.A για τη σημαντική βοήθεια που μας επιτρέπει να προχωρήσουμε στον προγραμματισμό ακόμα πιο μεγάλων δράσεων για το 2023. Μια ακόμα δωρεά που μας τιμά και που θα μας επιτρέψει να ανταποδώσουμε αναλόγως την εμπιστοσύνη που μας έδειξε η NAVARONE S.A..

Add Comment

to top
0
0
Το Καλάθι σας
Το καλάθι σας είναι άδειοΠίσω στο Shop