Κάτι μεγάλο ετοιμάζεται στη Θεσσαλονίκη!

Ένα νέο, φιλόδοξο πρόγραμμα για την αντιμετώπιση του προβλήματος των θαλάσσιων απορριμμάτων στον Θερμαϊκό Κόλπο, θα υλοποιηθεί σύντομα στη Θεσσαλονίκη.

Εκπρόσωπος του οργανισμού μας βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη και συμμετείχε σε συνεχείς και διευρυμένες συναντήσεις με εκπροσώπους του δήμου και λοιπών φορέων, προκειμένου να οριστικοποιηθεί ο τρόπος υλοποίησης των προβλεπόμενων δράσεων.

 

Το πρόγραμμα για μία ακόμα φορά φέρνει κοντά τον ιδιωτικό και το δημόσιο τομέα, με μια σειρά από ήπιες και καινοτόμες παρεμβάσεις για την ευαισθητοποίηση των δημοτών της Θεσσαλονίκης, την ενίσχυση της πρόληψης, της συλλογής και ανακύκλωσης επιπλέοντων απορριμμάτων που συσσωρεύονται σε συγκεκριμένες θέσεις κατά μήκος της παραλίας.

Η νέα αυτή πρωτοβουλία ελπίζουμε πως θα προσφέρει συγκεκριμένα στοιχεία για  τα περιβαλλοντικά ζητήματα που ταλαιπωρούν την περιοχή αλλά και θα αναδείξει τον αντίκτυπο που  μπορούν να έχουν μικρές αλλαγές των καθημερινών μας συνηθειών.

Είμαστε ενθουσιασμένοι που η Θεσσαλονίκη υποδέχεται αυτό το νέο εγχείρημα, τις λεπτομέρειες του οποίου θα παρουσιάσουμε σύντομα, και έτσι γίνεται η μεγαλύτερη παραθαλάσσια πόλη του δικτύου μας που θα αναπτύξει ολοκληρωμένες δράσεις για το θαλάσσιο περιβάλλον.

Add Comment

to top
0
0
Το Καλάθι σας
Το καλάθι σας είναι άδειοΠίσω στο Shop