Μια νέα σημαντική συνεργασία με την εταιρεία σκαφών αναψυχής Jack & Jenny

Από την πρώτη στιγμή των δράσεων μας στόχο μας αποτέλεσε η συνεργασία με εκπροσώπους της ιστιοπλοϊκής κοινότητας, καθώς τα ευρήματα από τις δράσεις μας αναδείκνυαν, μεταξύ άλλων, τη μεγάλη συμβολή των σκαφών αναψυχής στην διόγκωση της θαλάσσιας ρύπανσης.

Για αυτό το λόγο με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε τη συνεργασία μας με την εταιρεία Jack & Jenny, μία συνεργασία που δημιουργήθηκε στη βάση των κοινών ανησυχιών μας. Πιο συγκεκριμένα, ενώνουμε δυνάμεις για την χαρτογράφηση επιβαρυμένων ζωνών, την αξιοποίηση και χρήση των σταθμών συλλογής θαλάσσιων απορριμμάτων της Aegean Rebreath από τα σκάφη τους, την εκπαίδευση των πελατών τους για την ελαχιστοποίηση της χρήσης πλαστικών και την υλοποίηση κοινών δράσεων.

Κοινός μας στόχος ο σχεδιασμός και η υλοποίηση ενός ολιστικού μοντέλου δράσεων που θα αποτελέσει παράδειγμα και για τις άλλες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον ίδιο χώρο.

Στο πλαίσιο αυτό, θελήσαμε από κοινού να ανακοινώσουμε τη συνεργασία μας με την πρώτη κοινή μας δράση. Μία δράση που μόνο ικανοποιημένους μας άφησε αφού ανακαλύψαμε μία νέα επιβαρυμένη ζώνη όπου και επιχειρήσαμε. Δεν υπάρχει, λοιπόν, αμφιβολία πως ήδη αδημονούμε για την επόμενη συνάντηση μας!

Add Comment

to top
0
0
Το Καλάθι σας
Το καλάθι σας είναι άδειοΠίσω στο Shop