Μία ώρα με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος

Στο πλαίσιο των προετοιμασιών μας για την επιστροφή στο πεδίο μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες, είχαμε τη χαρά να συναντηθούμε διαδικτυακά με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος κ. Αμυρά.

Στο επίκεντρο της συζήτησης μας βρέθηκε το έργο και οι στόχοι της Aegean Rebreath κατά το προσεχές διάστημα. Πιο συγκεκριμένα, οι εκπρόσωποι του οργανισμού μας αναφέρθηκαν στο δίκτυο σταθμών της Aegean Rebreath που έχει πλέον αναπτυχθεί σε όλη την Ελλάδα και στην ανάγκη διασύνδεσης του δικτύου αυτού με το Υπουργείο, με σκοπό την μεταφορά τεχνογνωσίας και την υποβολή προτάσεων σε κεντρικό επίπεδο. Με την ευκαιρία αυτή τονίστηκε πως το Δίκτυο της Aegean Rebreath αποτελεί την καλύτερη δυνατή ευκαιρία για την διασύνδεση τοπικών και εθνικών πολιτικών για την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος.

Παράλληλα, ο Υπουργός ενημερώθηκε για τους υπόλοιπους βασικούς άξονες του έργου του οργανισμού μας και επιβεβεβαίωσε την κοινή θέληση και των δύο πλευρών για στενότερη συνεργασία. Για το λόγο αυτό ο Υπουργός εξέφρασε την πρόθεση του να μας επισκεφτεί σε κάποια δράση στο πεδίο προκειμένου να παρακολουθήσει άμεσα τις κοινές προσπάθειες της Aegean Rebreath και των τοπικών κοινωνιών.

Add Comment

to top
0
0
Το Καλάθι σας
Το καλάθι σας είναι άδειοΠίσω στο Shop