Ποια η σχέση της Aegean Rebreath με την Hawaii?

Δύο χρόνια πριν επικοινώνησε μαζί μας η Stephanie η οποία ήταν ιδιοκτήτρια της εταιρείας Maris Pearl (έδρα Hawaii) με σκοπό να μας ενημερώσει για την πρόθεση της να ενισχύσει το έργο της Aegean Rebreath. Τότε φυσικά δεν μπορούσαμε να φανταστούμε τι ακριβώς σκεφτόταν.

Δύο χρόνια μετά, μπορούμε να πούμε με σιγουριά πως η υποστήριξη της Stephanie (η οποία έχει ελληνική καταγωγή) και της Maris Pearl υπήρξε μοναδική και καθοριστική για την εξέλιξη του οργανισμού μας. Ενίσχυση που μεταφράστηκε στην αγορά καταδυτικού εξοπλισμού, τη συμβολή στην αγορά των κινητών μονάδων, την αγορά ερευνητικού εξοπλισμού κ.ά. Ενίσχυση που ουσιαστικά συνέβαλλε στην επιχειρησιακή αυτοτέλεια μας.

Ωστόσο, αυτό που έχει σημασία για εμάς είναι ότι η Stephanie επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο το μήνυμα που πρεσβεύει η Aegean Rebreath. Ο κάθε πολίτης έχει το δικαίωμα και μπορεί να κάνει τη διαφορά για την προστασία του περιβάλλοντος. Η Stephanie είναι μέλος της ομάδας μας γιατί έχει αποδείξει πως με πραγματικό ενδιαφέρον, καθημερινή δουλειά, επιμονή και προσήλωση μπορεί να κάνει τη διαφορά στο πεδίο. Και θα θέλαμε να την ευχαριστήσουμε θερμά για όσα έχει προσφέρει, την εμπιστοσύνη που έχει δείξει στον οργανισμό μας και κυριότερα για το ενδιαφέρον της για την προστασία των θαλασσών μας.

 

Add Comment

to top
0
0
Το Καλάθι σας
Το καλάθι σας είναι άδειοΠίσω στο Shop