Σεμινάριο ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τους εργαζόμενους της Pepsico Hellas

Βρεθήκαμε στα κεντρικά γραφεία της Pepsico Hellas για την υλοποίηση του σεμιναρίου μας που εστιάζει στην περιβαλλοντική κρίση και την ανάγκη για μια νέα προσέγγιση. Το σεμινάριο, ειδικά σχεδιασμένο για τις εταιρείες που συνεργαζόμαστε στα πλαίσια της υλοποίησης κοινών πιλοτικών προγραμμάτων, παρακολούθησαν 40 περίπου εργαζόμενοι της Pepsico Hellas.

Στόχος του σεμιναρίου είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των συμμετεχόντων για τα σημαντικά περιβαλλοντικά ζητήματα που αντιμετωπίζει ο πλανήτης και η ανάδειξη της ανάγκης για την αλλαγή των συνηθειών μας. Μέσω παρουσιάσεων, υφιστάμενων πρακτικών και διαβούλευσης  οι συμμετέχοντες ενημερώνονται, θέτουν καίρια ερωτήματα και αποκτούν βασικές πληροφορίες για το περιβάλλον στην παγκόσμια ατζέντα. Αναδεικνύεται η σημασία της σύμπραξης του συνόλου των εταίρων και η βαρύνουσα σημασία του ενεργού ρόλου των πολιτών και των καταναλωτών.  Μέχρι στιγμής έχουν υλοποιηθεί με επιτυχία ανάλογα εργαστήρια σε αριθμό εταιρειών όπου συμμετείχε ενεργά πλήθος εργαζομένων.

Ευχαριστούμε θερμά το Greenteam της Pepsico Hellas και τους συμμετέχοντες για το εξαιρετικό ενδιαφέρον τους, την ανατροφοδότηση και το ευχάριστο κλίμα καθόλη τη διάρκεια του σεμιναρίου.

Add Comment

to top
0
0
Το Καλάθι σας
Το καλάθι σας είναι άδειοΠίσω στο Shop