Το 2023 ήταν σταθμός για την Aegean Rebreath, το 2024 έρχεται πολύ δημιουργικό!!

Το 2023 ήταν γεμάτο με επιτεύγματα, συγκινήσεις και σκληρή δουλειά. Συγκινήσεις και επιτεύγματα που δεν θα μπορούσαν να συνοψιστούν σε μία σελίδα. Ωστόσο, θεωρούμε πως η απόκτηση νομικής οντότητας του Δικτύου Μπλε Δήμων μπορεί να αποτελέσει την εξέλιξη-ορόσημο για τον οργανισμό και το έργο μας το 2023.

Ορόσημο διότι το δίκτυο αντιπροσωπεύει ένα μοναδικό εγχείρημα και αποδεικνύει πως η προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος αφορά όλους μας. Ένα δίκτυο που απαίτησε την προσπάθεια πολλών ανθρώπων και βασίσθηκε στην εθελοντική συνεισφορά δεκάδων άλλων.  

Το 2023 όμως ήταν σημαντικό και για τον οργανισμό μας καθώς πλήθος δράσεων πραγματοποιήθηκαν σε όλη την Ελλάδα, νέα πιλοτικά προγράμματα αναπτύχθηκαν, νέα πεδία έρευνας αναδείχθηκαν και νέες συνέργειες θεμελιώθηκαν. Μεγάλα βήματα έγιναν και στους έξι πυλώνες του έργου της Aegean Rebreath! Στο επίκεντρο όλων αυτών των εξελίξεων βρέθηκαν οι εθελόντριες/εθελοντές του οργανισμού μας που για μία ακόμα χρονιά απέδειξαν τα επιτεύγματα που μπορούν να πετύχουν οι ενεργοί πολίτες.

Αποχαιρετάμε λοιπόν το 2023 με ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες και όλους που συνέβαλαν ενεργά στο έργο μας. Και τους υποσχόμαστε πως το 2024 θα προχωρήσουμε ακόμα πιο δυναμικά διότι δεν ξεχνάμε την προσπάθεια τους!

Ευχόμαστε από καρδιάς καλή και δημιουργική χρονιά!

 

 

Add Comment

to top
0
0
Το Καλάθι σας
Το καλάθι σας είναι άδειοΠίσω στο Shop