Τρεις ημέρες σε τρεις προορισμούς για τρεις δράσεις

Ένα ιδιαίτερα απαιτητικό τριήμερο περίμενε τον οργανισμό μας, όπου περισσότεροι από 40 εθελοντές μας βρέθηκαν σε τρία διαφορετικά σημεία της Ελλάδας για να υλοποιήσουν διευρυμένες δράσεις! Η αρχή έγινε με αποστολή στη Σαλαμίνα στο ιστορικό ναυάγιο «Άγιος Μάρκος» για την ανέλκυση εγκαταλελλειμένων διχτυών. Την αποστολή κάλυψε συνεργείο του RTL που μας ακολούθησε με σκοπό να μεταδώσει τις εικόνες στη Γερμανία για δύο συνεχόμενες ημέρες.

Το γερμανικό συνεργείο ακολούθησε την επόμενη ημέρα και μία δεύτερη ολιγομελή ομάδα που επιχείρησε στο λιμάνι της Ερμιόνης. Ωστόσο, μια τρίτη πολυμελής ομάδα αναχωρούσε την ίδια ημέρα για τη Μυτιλήνη, όπου με την υποστήριξη της Attica Group και τη συμμετοχή 60 εθελοντών εργαζομένων, πραγματοποιήθηκε διευρυμένη δράση με τον καθαρισμό λιμανιού, παράκτιες δράσεις και ερευνητικές δραστηριότητες. Τα ευρήματα ήταν σοκαριστικά καθώς το αποτύπωμα των προσφυγικών ροών ήταν εμφανές και στο βυθό.

Για άλλη μια φορά ο οργανισμός μας προχώρησε με επιτυχία στην υλοποίηση παράλληλων δράσεων, επιτυγχάνοντας τη σημαντική αποσυμφόρηση των περιοχών που επιχείρησε. Παράλληλα, ανταποκρίθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις προσδοκίες των συνεργατών μας στο πλαίσιο δύσκολων και σύνθετων αποστολών. Και με τον ίδιο ρυθμό θα συνεχίσουμε τις επιχειρήσεις μας κατά τους επόμενους μήνες.

 

 

Add Comment

to top
0
0
Το Καλάθι σας
Το καλάθι σας είναι άδειοΠίσω στο Shop